Amersfoort is gedurende het schooljaar 2020/21 Nationale Onderwijsstad. Het Amersfoortse onderwijsveld en de gemeente kandideerden zich samen voor de titel, omdat het de samenwerking bekroont en een mooie kans biedt nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

De kandidaatstelling overtuigde Stichting Nationale Onderwijsweek en Amersfoort draagt daarom de titel Nationale Onderwijsstad 2020/21. Joost Kentson, bestuurder van de Meerwegen scholengroep, ziet de titel Nationale Onderwijsstad als een bekroning van de goede ontwikkelingen in het Amersfoortse onderwijs: “Onze samenwerking staat in het teken van onderwijskwaliteit. Het gaat om het kind, de leerling en de student. We zien dat zij beter worden van de samenwerking binnen het onderwijs en die van het onderwijs met het aanbod om de onderwijsketen heen.”

Lees hier verder

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *