Docent in Bedrijf


Docent in Bedrijf


Docent in Bedrijf 4 oktober 2021 tijdens Nationale Onderwijsweek


Wij nodigen je van harte uit om 4 oktober deel te nemen aan Docent in Bedrijf. Dit jaar wordt Docent in Bedrijf georganiseerd tijdens de Nationale Onderwijsweek en is onderdeel van Amersfoort Nationale Onderwijsstad. Tijdens Docent in Bedrijf brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de deelnemende bedrijven of organisaties. Het inspirerende netwerk programma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma. De deelnemende bedrijven voor een bedrijfsbezoek, en de invulling van het avondprogramma maken we binnenkort bekend.

Programma Docent in Bedrijf 2021

  • 15.00 – 16.30 uur                Bedrijfsbezoeken
  • 17.00 – 17.30.uur                Inloop avondprogramma
  • 17.30 – 17.45 uur                Opening
  • 18.00 – 19.15 uur                Inspiratiesessies
  • 19.15 – 20.30 uur                Netwerkbuffet

Alvast aanmelden als deelnemer of het openstellen van het bedrijf voor een bezoek? Meld je hier aanVoor vragen, mail of bel even met onze projectleider Sylvia Krebber via info@projecthuizen.nl of bel 06-53 146 539


Kijk hier voor Foto impressie Docent in Bedrijf 2019Scholen en bedrijven matchen vraag en aanbod tijdens docent in bedrijf 2019Lees hier over Docent in Bedrijf 2018 – InspiratiesessieTijdens Docent in Bedrijf 2018 gaven de volgende sprekers een inspiratiesessie:


Dirk Kaan, BlueWays

Zo ben ik nu eenmaal! Hoe verhoudt de continue verandering zich tot wie jij bent en wat je doet. Als het onderwijs in een transitie zit, en het bedrijfsleven zit in een transitie, ben ik dan zelf ook in transitie? En als ik in transitie ben, ben ik vandaag nog wel dezelfde persoon als morgen? En wil ik dat eigenlijk wel? Of heb ik geen keus….

Harrie Lamers, Expertverbinder

De Kracht van LinkedIn Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk niet genoeg mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Harrie Lamers geeft je antwoord op al deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel in de praktijk kunt toepassen.

David Krommendijk, Beryl Personeel

Flexibel, hoe ver wil je buigen? Wat verwacht de Werkgever van de Werknemer? En wat verwacht de Werknemer van de Werkgever? Flexibel: hoe ver wil je buigen?

Dirk Kaan van BlueWays
Harry Lamers, Expert Verbinder
David Krommendijk van Beryl Personeel