Docent in Bedrijf


Scholen en bedrijven matchen vraag en aanbod tijdens docent in bedrijf 2019Lees hier over Docent in Bedrijf 2018 – InspiratiesessieTijdens Docent in Bedrijf 2018 gaven de volgende sprekers een inspiratiesessie:


Dirk Kaan, BlueWays

Zo ben ik nu eenmaal! Hoe verhoudt de continue verandering zich tot wie jij bent en wat je doet. Als het onderwijs in een transitie zit, en het bedrijfsleven zit in een transitie, ben ik dan zelf ook in transitie? En als ik in transitie ben, ben ik vandaag nog wel dezelfde persoon als morgen? En wil ik dat eigenlijk wel? Of heb ik geen keus….

Harrie Lamers, Expertverbinder

De Kracht van LinkedIn Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk niet genoeg mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Harrie Lamers geeft je antwoord op al deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel in de praktijk kunt toepassen.

David Krommendijk, Beryl Personeel

Flexibel, hoe ver wil je buigen? Wat verwacht de Werkgever van de Werknemer? En wat verwacht de Werknemer van de Werkgever? Flexibel: hoe ver wil je buigen?

Dirk Kaan van BlueWays
Harry Lamers, Expert Verbinder
David Krommendijk van Beryl Personeel