Docent in Bedrijf


Docent in Bedrijf


24 november 2020 door Covid-19 in aangepaste vorm verder


Helaas hebben we moeten besluiten de huidige vorm van Docent in Bedrijf, op 24 november te cancelen. Wederom heeft het Platform Onderwijs & Arbeidsmarkt de pech dat de Covid-19 maatregelen zijn aangescherpt vlak voor het evenement. Uiteraard staan wij hier volledig achter. Maar we vinden het doel van Docent in Bedrijf; het verbinden, netwerken en kennis delen te belangrijk om dit volledig te cancelen. Daarom is besloten om door te pakken en een nieuwe vorm van Docent in Bedrijf te organiseren. Docenten gaan één op één kennismaken met de ondernemer of verantwoordelijke van een organisatie. Dit kan plaatsvinden in een online meeting, of in fysieke vorm. We zijn op zoek naar ondernemers die graag een bijdrage willen leveren en in gesprek gaan met een docent om zo kennis met elkaar te delen. Met deze invulling in de vorm van een “docentenstage” zijn we niet gebonden aan een vaste dag en tijdstip. De periode voor uitvoering is medio november tot en met februari. We zijn op zoek naar deelnemende ondernemers in de volgende branches:

  • Communicatie – Mediavorming
  • Facilitaire Dienstverlening
  • Financiële Dienstverlening
  • ICT
  • Juridische Dienstverlening
  • Retail
  • Sales B2B
  • Techniek
  • Welzijn


Voor vragen, mail of bel even met onze projectleider Sylvia Krebber via info@projecthuizen.nl of bel 06-53 146 539

Kijk hier voor Foto impressie Docent in Bedrijf 2019Scholen en bedrijven matchen vraag en aanbod tijdens docent in bedrijf 2019Lees hier over Docent in Bedrijf 2018 – InspiratiesessieTijdens Docent in Bedrijf 2018 gaven de volgende sprekers een inspiratiesessie:


Dirk Kaan, BlueWays

Zo ben ik nu eenmaal! Hoe verhoudt de continue verandering zich tot wie jij bent en wat je doet. Als het onderwijs in een transitie zit, en het bedrijfsleven zit in een transitie, ben ik dan zelf ook in transitie? En als ik in transitie ben, ben ik vandaag nog wel dezelfde persoon als morgen? En wil ik dat eigenlijk wel? Of heb ik geen keus….

Harrie Lamers, Expertverbinder

De Kracht van LinkedIn Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk niet genoeg mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Harrie Lamers geeft je antwoord op al deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel in de praktijk kunt toepassen.

David Krommendijk, Beryl Personeel

Flexibel, hoe ver wil je buigen? Wat verwacht de Werkgever van de Werknemer? En wat verwacht de Werknemer van de Werkgever? Flexibel: hoe ver wil je buigen?

Dirk Kaan van BlueWays
Harry Lamers, Expert Verbinder
David Krommendijk van Beryl Personeel