Forum


Op dit online-Platform ontmoeten scholen en bedrijven elkaar rechtstreeks. Als teamleider, docent of ondernemer kun je, met behulp van een inlogcode, je vraag of aanbod toevoegen, verdeeld over drie rubrieken: mensen, middelen en kennis, en bezoekers kunnen er op reageren. Dit varieert van het zoeken en aanbieden van stageplaatsen, vacatures, gastdocenten of projectvoorstellen tot het delen van kennis en middelen. Niet alleen tussen scholen en bedrijven, maar ook van school tot school en van bedrijf tot bedrijf. Je kunt dossiers openen en sluiten, omdat bijvoorbeeld de vraag is beantwoord of de vacature is vervuld. Als gebruiker ontvang je een e-mail als er nieuwe posts zijn geplaatst.

Meedenken met het o...
 
Notifications
Clear all

Meedenken met het ontwerpen van nieuwe HBO Associate degree-opleidingen  

  RSS

marktammer
(@marktammer)
New Member
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 1
18/11/2019 06:26  

De komende jaren zal het onderwijsaanbod op de HU-Amersfoort (flink) worden uitgebreid met Associate degrees. Op dit moment bieden wij de opleidingen Eventmanager en Logistiek Management aan. Collegejaar 2020-2021 zullen de opleidingen Software Development, Digitale Techniek & Media, Bouwmanagement en Sales & Accountmanagement starten. Het jaar daarop waarschijnlijk ook Engineering, HRM en Health & Social Work, maar deze bevinden zich nog in de eerste fase van onderzoek.

Lijkt het je leuk om mee te denken over de inhoud en opzet van deze opleidingen om deze zo uitdagend en beroepsrelevant mogelijk te maken, stuur mij een bericht op mark.tammer@hu.nl

This topic was modified 9 maanden geleden by marktammer

Citaat
Share: