Forum


Op dit online-Platform ontmoeten scholen en bedrijven elkaar rechtstreeks. Als teamleider, docent of ondernemer kun je, met behulp van een inlogcode, je vraag of aanbod toevoegen, verdeeld over drie rubrieken: mensen, middelen en kennis, en bezoekers kunnen er op reageren. Dit varieert van het zoeken en aanbieden van stageplaatsen, vacatures, gastdocenten of projectvoorstellen tot het delen van kennis en middelen. Niet alleen tussen scholen en bedrijven, maar ook van school tot school en van bedrijf tot bedrijf. Je kunt dossiers openen en sluiten, omdat bijvoorbeeld de vraag is beantwoord of de vacature is vervuld. Als gebruiker ontvang je een e-mail als er nieuwe posts zijn geplaatst.

Deelname Wellant ha...
 
Notifications
Clear all

Deelname Wellant hack-a-thon  

  RSS

M jongerden
(@m-jongerden)
New Member
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 3
14/11/2019 10:59  

Wij zijn op zoek naar ondernemers die deel willen nemen aan onze onderwijs-hack-a-thon. Van dinsdag 23 januari t/m woensdag 30 januari gaan we in teams bestaande uit docenten, leerlingen, ouders, mensen van het mbo en bedrijfsleven concepten bedenken voor ons onderwijs. Het thema van de hack-a-thon is "Leerlinggestuurd leren in relatie met de omgeving van de school"

Na 3 dagen worden de concepten voorgelegd aan een jury die het meest innovatieve en werkbare concept uitkiest waar de school verder me gaat werken.

Aanmelden kan bij Marco Jongerden via: m.jongerden@wellant.nl

Het emailadres kan natuurlijk ook gebruikt worden als er nog vragen zijn. 

 


Citaat
fschuttevaer
(@fschuttevaer)
New Member
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 1
25/11/2019 12:07  

Kun je iets specifieker zijn wat je van ondernemers verwacht? Wat ga je precies doen en hoeveel tijd gaat het je kosten?


ReageerCitaat
M jongerden
(@m-jongerden)
New Member
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 3
12/12/2019 07:56  

Beste mevrouw Schuttevaer,

Dank voor uw reactie. Excuses voor de late reactie. Ik heb wat inlogproblemen gehad.

In antwoord op uw vraag het volgende. De Wellanthon is een driedaagse hackathon waarbij docenten, leerlingen, ouders en mensen uit de omgeving van de school (bedrijven, instellingen) in teams gaan nadenken over een nieuw onderwijsconcept voor onze school. Het thema is leerlinggestuurd leren in relatie met de omgeving.

We vragen van ondernemers om mee te denken over wat zij belangrijk vinden in het toekomstige onderwijs en hoe we daarin samen kunnen optrekken.

De deelnemers werken in teams en werken hun ideeën uit tot een werkbaar concept wat op de laatste dag aan de jury wordt gepresenteerd. De jury bestaat uit de Paul Rosenmoller (voorzitter VO-raad), Fatma Koser Kaya (wethouder onderwijs Amersfoort) en Gabe van der Zee (bestuur Wellantcollege). Met het winnende concept gaat de school verder.

Tijdens de hackathon worden verschillende workshops aangeboden, zoals  interview, crowdfunding, pitchen en creativiteit ontwikkelen. Op dinsdag komt Kees van Amstel (cabaretier) de dag afsluiten.

Ik hoop je meer geïnformeerd te hebben. Als je nog meer vragen hebt, dan kun je ook rechtstreeks contact met mij opnemen via 06-42125366

 


ReageerCitaat
Share: