Forum


Op dit online-Platform ontmoeten scholen en bedrijven elkaar rechtstreeks. Als teamleider, docent of ondernemer kun je, met behulp van een inlogcode, je vraag of aanbod toevoegen, verdeeld over drie rubrieken: mensen, middelen en kennis, en bezoekers kunnen er op reageren. Dit varieert van het zoeken en aanbieden van stageplaatsen, vacatures, gastdocenten of projectvoorstellen tot het delen van kennis en middelen. Niet alleen tussen scholen en bedrijven, maar ook van school tot school en van bedrijf tot bedrijf. Je kunt dossiers openen en sluiten, omdat bijvoorbeeld de vraag is beantwoord of de vacature is vervuld. Als gebruiker ontvang je een e-mail als er nieuwe posts zijn geplaatst.

Boekhouder/accounta...
 
Notifications
Clear all

Boekhouder/accountant gezocht voor gastles  

  RSS

Louis Oortman
(@louis-oortman)
New Member
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 3
21/01/2019 16:20  

In het kader van de Atrium Business School doen onze leerlingen mee met het examen Elementair Boekhouden van de Associatie.

Wij zijn nu op zoek naar een boekhouder/accountant die een gastles wil geven voor onze leerlingen.
Het zou mooi zijn als in deze gastles aandacht kan worden besteed aan het werk van een boekhouder/accountant in de praktijk.
En natuurlijk ook waarom boekhouden zinvol is om meer kennis van te hebben.

Het gaat om leerlingen van 4 Havo/Vwo.

Mocht je dit kunnen en willen doen: neem dan contact op met Louis Oortman.

l.oortman@t-atrium.nl
06-39563519

 


Citaat
Sylvia Krebber
(@sylvia)
Lid Admin
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 1
22/01/2019 13:39  

Hoe snel kan het gaan! Het bericht is gedeeld op de Facebookpagina van de Werkgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt en binnen enkele uren is de vraag ingevuld. Met dank aan Ben Heimensen MTH Accountants.


ReageerCitaat
Share: