Forum


Op dit online-Platform ontmoeten scholen en bedrijven elkaar rechtstreeks. Als teamleider, docent of ondernemer kun je, met behulp van een inlogcode, je vraag of aanbod toevoegen, verdeeld over drie rubrieken: mensen, middelen en kennis, en bezoekers kunnen er op reageren. Dit varieert van het zoeken en aanbieden van stageplaatsen, vacatures, gastdocenten of projectvoorstellen tot het delen van kennis en middelen. Niet alleen tussen scholen en bedrijven, maar ook van school tot school en van bedrijf tot bedrijf. Je kunt dossiers openen en sluiten, omdat bijvoorbeeld de vraag is beantwoord of de vacature is vervuld. Als gebruiker ontvang je een e-mail als er nieuwe posts zijn geplaatst.

Plan schrijven, Sam...
 
Notifications
Clear all

Plan schrijven, Samenwerkingsverband Technische opleiding met De Vreeden Installatietechniek  

  RSS

LarsKemperink
(@larskemperink)
New Member
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 1
15/06/2020 09:48  

Wij zijn Beer Hoes en Lars Kemperink van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Voor onze opleiding zijn wij bezig met een opdracht voor een bedrijf in praktijk, dit bedrijf is in ons geval De Vreeden Installatietechniek (DVI).

De Vreeden Installatietechniek is een totaalinstallateur die zich bezig houdt met alle werktuigbouwkundige en elektronische installaties, inclusief het technisch beheer. Het bedrijf heeft een grote potentie om te groeien, ze krijgen namelijk veel aanbod van installatiewerk. Het probleem is dat De Vreeden Installatietechniek met een tekort aan personeel zit, hierdoor is het voor hen lastig om de groei door te zetten. Zij hebben daarom ons gevraagd om een oplossing te bedenken voor dit personeelstekort.

Wij hebben vervolgens verschillende oplossingen bedacht waaronder een samenwerking met de opleiding van de monteurs. Wij zijn opzoek naar een samenwerking die ervoor zorgt dat er jaarlijks ongeveer 3 studenten doorstromen vanuit hun MBO opleiding tot monteur bij De Vreeden Installatietechniek. Wij mailen jullie om te vragen of jullie de tijd hebben voor een kort interview waarin wij onderzoeken hoe wij deze samenwerking het beste kunnen vormgeven. Mocht u helaas niet het contactpersoon zijn voor de bedrijven uit de praktijk, zou u ons misschien in contact kunnen brengen met de desbetreffende persoon? Bij voorbaat dank.

Graag hoor ik van u of u ons wilt helpen met het opstellen van het plan voor het personeelstekort. Mocht u de vragenlijst liever via de mail ontvangen dan een telefonisch gesprek is dat ook geen probleem, telefonisch heeft voor ons zelf wel de voorkeur.

 

Met vriendelijke groet,

Lars Kemperink 
lb.kemperink@gmail.com
+31 6 481 618 10

Beer Hoes
beerhoes@hotmail.com
+31 6 578 829 09


Citaat
Share: